U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Energiezuininge burgerwoning vol authentieke elementen en met grote tuin

CONTACT : Thomas op 0474 262758 of mailen naar Thomas@vicusvastgoed.be

Te Gentbrugge, in de Vogelhoekstraat 109, vinden we deze karaktervolle woning. De woning werd in 2014 volledig gerenoveerd met respect voor de authentieke elementen. Zo krijgen we een karaktervolle woning, met alle moderne voorzieningen en tegelijk heel energiezuinig door de aanwezigheid van zonnepanelen!!

Op het gelijkvloers de inkomhal met apart afgesloten toilet. Karaktervolle trap brengt u naar de verdiepen. Glazen schuifdeur naar de leefruimte. Gelijkvloers integraal afgewerkt met eikenhouten parket. Arch boog tussen leef- een eetruimte zorgt voor sfeervol karakter. Grote raampartijen (schuifraam + lichtkoepel ) zorgen voor de nodige lichtinval in de keuken en leefruimte. De keuken is volledig ingericht met siemenstoestellen (vaatwas, inductie, afzuig, heteluchtoven ... ) en heeft een verbinding naar het blauwsteenterras buiten. Mooi open zicht naar de grote zonnige tuin. Tuin is volledig aangelegd en goed onderhouden en voorzien van de nodige bergplaats. Ruim terras in aangename blauwe hardsteen aanwezig om aan te tafelen, met alle voorzieningen : buitenkraantje, stopcontact, verlichting, afvoer, ... Perfect dus voor wie kan genieten van eens buiten te zitten.

Op de verdiepen vinden we nog 3 grote slaapkamers en een luxe-badkamer (dubbel wasmeubel, ligbad met jets en regendouche)!

Alle technieken in de woning zijn vernieuwd. Zo is er een perfect gekeurde elektriciteit, zijn alle kamers voorzien van internet en tv-aansluiting en wordt er verwarmd op een moderne, zuinige codensatieketel op aardgas. Daarbovenop zijn net nieuwe zonnepanelen aangelegd, voorzien op het volledige verbruik van de woning! Dit is nog niet meegerekend in de reeds heel zuinige EPC van 181!!! De woning zal dus een heel laag verbruik kennen.

Heel bereikbare buurt in Gentbrugge, vlakbij de opritten van de autostrades

Contacteer Thomas op 0474 262758 voor een bezoek


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed