U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Gerenoveerd herenhuis te Gentbrugge

CONTACT : Thomas op 0474 262758 of mail naar thomas@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop aan de gang is (dezelfde aannemer: zelfde materialen en zelfde afwerkingsgraad)

In de Frederik Buvenichstraat, te Gentbrugge vinden we dit ruim gerenoveerd herenhuis. Het pand is centraal gelegen nabij de E17/ R40 / N9, Park De Vijvers, supermarkt en diverse eetgelegenheden. Mobliteit-score Realo: 91%!

De gelijkvloerse verdieping beschikt over een dubbele leefruimte en een volledig uitgeruste keuken met Siemens-toestellen (hete luchtoven, dampkap, inductiekookplaat, design kraan). Er is vervolgens ook toegang tot een groot terras en aansluitend de tuin (ZUIDELIJKE-oriëntatie !!). De gelijkvloerse verdieping beschikt tevens over een toilet in een aparte ruimte.

De bovenverdiepingen tellen 4 grote slaapkamers en een luxe badkamer (ligbad met jets, regendouche, dubbel wasmeubel, tweede toiletl). Alle kamers zijn voorzien van COAX- en UTP aansluitingen.

CONTACT : Thomas op 0474 262758 of mail naar thomas@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed