U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Burgerwoning 7 meter breed nabij Gentbrugse Meersen MET GROTE TUIN (ZUID-WEST) en 5 slaapkamers

CONTACT Simon 0498/123 708 of simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's (dezelfde aannemer: zelfde materialen en afwerking)

Mobiliteitsscore Realo 89% !!! Vlakbij de N9 die leidt richting het centrum van Gent of richting de autostrade, gelegen tussen Park De Vijvers en de Gentbrugse Meersen.

Deze zeer ruime en brede (7 meter) woning, gelegen in de Jacob Arteveldestraat te Gent-Brugge heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 225 m2. De woning heeft een zeer ruime en lichtrijke dubbele leefruimte met aansluitend een zeer ruime en luxueuze keuken, volledig uitgerust met SIEMENS-toestellen (hetelucht oven, inductie kookplaat, vaatwas en dampkap). Op de benedenverdieping is er ook een apart toilet.

Vertoeven in de zon kan je in de grote zuid-west gerichte tuin met terras in blauwhardsteen. Het terras beschikt over een lichtpunt, twee stopcontacten en een waterkraantje. In de tuin vinden we ook een kwalitatieve berging terug.

Op de eerste verdieping vinden we een apart toilet, 2 ruime slaapkamers en een eerste luxueuze badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbel wasmeubel, een ligbad met jets en regendouche.

Op de tweede verdieping vinden we nog 3 ruime slaapkamers en een tweede badkamer die voorzien is van een dubbel wasmeubel en douche.

Nieuw EPC na installatie verwarming en isolatietechnieken!

Elke kamer beschikt over COAX en UTP-aansluiting.

CONTACT Simon 0498/123 708 of simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed