U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

3 slaapkamer renovatie met tuin - GENTBRUGGE

CONTACT SIMON via 0498123708 of simon@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige renovatie door dezelfde aannemer (zelfde afwerkingsgraad en materialen).

In de Edmond Blockstraat vinden we deze gerenoveerde woning op uitstekende ligging; mobiliteit-score Realo: 98% - Mobi-score: 9,2/10! Op 10 min. fietsen in het historisch centrum van Gent, op minder dan 1km een treinstation aanwezig, op minder dan 2km een tramhalte aanwezig, op minder dan 250m een belangrijke bushalte aanwezig, afrit snelweg op 1,2 km, vlakbij het Arbedpark...

Het huis heeft een authentieke inkom- en trappenhal met een apart toilet. De gelijkvloerse verdieping telt een dubbele leefruimte en een brede open keuken met geïntegreerde toestellen. De lichtkoepel centraal in de keuken en de grote raampartijen maken de benedenverdieping zeer klaar en lichtrijk. Het groot schuifraam achteraan de woning verleent toegang tot de tuin.
De bovenverdiepingen bieden plaats aan 3 slaapkamers en een badkamer (inloopdouche, ligbad, wasmeubel en tweede toilet).

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie isolatie- en verwarmingstechnieken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed