U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Renovatie met grote tuin en 4 ruime slaapkamers in gezellige straat te Gentbrugge

CONTACT Simon via Simon@vicusvastgoed.be of bel naar 0498 123 708

Mobi-score 9,1 op/ 10 U kan verdere details over de mobi-score vinden via de link https://mobiscore.omgeving.vlaanderen.be/ waar u Jef Vandermeulenstraat 48, Gentbrugge intypt.

Bij de renovatie worden alle technieken vernieuwd. Ook nieuw sanitair, keuken, badkamer, dak...

In het hartje van Gentbrugge bevindt zich deze prachtig gerenoveerde woning. De inkomhal geeft toegang tot een lichtrijke dubbele leefruimte met vooraan de woning een ruime keuken n . Ook is eer een groot terras met brede tuin aanwezig!

Via de karaktertrap bereikt men de eerste verdieping, die 2 ruime slaapkamers en 1 badkamer telt. De eerste badkamer omvat een douche, een ligbad (met jets) en een dubbele wasmeubel.

De tweede verdieping biedt plaats aan opnieuw 2 ruime slaapkamers. De tweede badkamer telt een douche, een toilet en een wastafel. De derde verdieping heeft nog een grote dakkamer met twee nieuwe veluxen.

De gesloten renovatie bevindt zich in een residentiële buurt te Gentbrugge. In de nabijheid van de woning zijn verschillende parken terug te vinden, zoals Victoria Regiapark, Park de Pélichy en Frans Trochpark.

EPC na installatie verwarming!

CONTACT Simon via Simon@vicusvastgoed.be of bel naar 0498 123 708


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed