U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Gerenoveerde 3 slaapkamer-woning vlakbij Keizerspark!

CONTACT HANNE via hanne@vicusvastgoed.be of 0478/65.88.15
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de woning volop onder renovatie zit (zelfde aannemer: zelfde afwerking + zelfde materialen).

In de gunstig gelegen Louis Van Houttestraat 51 vinden we deze gerenoveerde woning! Mobiscore 9,3/10: alle invalswegen nabij (E17, R40, Brusselsesteenweg), op minder dan 10 minuten fietsen in historisch centrum Gent, vlakbij station Gentbrugge, op 200m van het Keizerspark, ...

De gelijkvloerse verdieping biedt plaats aan een keuken met geïntegreerde SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductie-vuur, hete-lucht oven, dampkap) en een dubbele leefruimte. Het groot schuifraam achteraan verleent toegang tot een aangenaam blauwsteen terras (ca. 10m²).
De aparte inkomhal telt een afzonderlijk toilet.

De tweede verdieping beschikt over een eerste ruime slaapkamer, een luxe badkamer (ligbad met jets, dubbel wasmeubel) en een douchekamer (regendouche en wasmeubel). De twee overige slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping. Elke kamer is voorzien van COAX- en UTP aansluiting.

Nieuw EPC na installatie isolatie- en verwarmingstechnieken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed