U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Totaal gerenoveerde 4-slaapkamer woning met ruime tuin en terras

CONTACT SIMON via 0498/123.708 of via simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige renovatie door dezelfde aannemer (zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen).

Deze totaal gerenoveerde woning bevindt zich in de Braemstraat (Gentbrugge). Uitstekende mobiliteit: mobiliteitsscore Realo 90 %, Mobi-score 8,7 %. Op minder dan 250m van de autosnelweg. Zeer vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Gelegen aan het Rattendalepark, vlakbij de Gentbrugse Meersen.

Het huis telt een driedubbele leefruimte met aansluitend een keuken met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, inductievuur, dampkap). De lichtkoepel en de vele schuiframen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. De woning beschikt tevens over een terras in blauwsteen en een ruime tuin.

De eerste verdieping telt twee ruime slaapkamers, een douchekamer (met regendouche), een ruime badkamer (met dubbel wasmeubel en ligbad met jets) en een toilet in een aparte ruimte. De overige twee slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping. Alle kamers beschikken over COAX- en UTP aansluitingen.

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie verwarmings- en isolatietechnieken.

CONTACT SIMON via 0498/123.708 of via simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed