U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Statige woning met mogelijkheid praktijk/bureel voor vrij beroep!!

CONTACT HANNE via 0478/65.88.15 of via hanne@vicusvastgoed.be

In de uitermate goed gelegen Robert Rinskopflaan vinden we deze statige woning van 6 m breed. Het huis is dé perfecte opportuniteit voor de koper die zijn woonst boven praktijk/bureel (vrij beroepen) wenst te vestigen (mogelijkheid 3 kamers)!!
Zonder de praktijkruimte bestaat ook de mogelijkheid om 2 extra kamers te creëren (mogelijkheid 5 kamers)!!

Via de ruime inkomhal heeft u toegang tot een handige, ruime bergruimte (mogelijkheid om in te richten als wachtzaal) en het ruim, gerenoveerd praktijk/kantoor-gedeelde, bestaande uit twee grote lokalen. Daarnaast telt de benedenverdieping een apart toilet, een afzonderlijke badkamer en een ingerichte keuken. Het terras achteraan, alsook de leuke patio middenin het gelijkvloers zorgen voor leuke binnen/buitensfeer.

De authentieke trappenhal verleent toegang tot de 2 op te frissen woonverdiepen. Het eerste verdiep biedt plaats aan een ruime leefruimte met grote raampartijen, en de keuken. De tweede verdieping beschikt over 2 slaapkamers, waarvan 1 perfect is op te delen in een derde slaapkamer, alsook een ruime badkamer (met toilet).

Tenslotte beschikt het huis over een ruime kelder.

Mobi-score: 9,1/10: vlakbij station, afrit autosnelweg op 500m, op fietsafstand van centrum Gent, nabij verschillende mooie parken, zoals Gentbrugse Meersen, Park De Vijvers, ...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed