U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Ledeberg

Omschrijving

Ruime burgerwoning met authentieke feel in hartje Ledeberg.

CONTACT : SIMON op 0498 12 37 08 of mailen naar simon@vicusvastgoed.be

In de Jozef Vervaenestraat 66, te Ledeberg, vinden we deze karakterwoning.

De woning wordt gekenmerkt door een combinatie van authentieke elementen, met de juiste technische afwerkingsgraad (zo is er overal dubbele beglazing, een gunstig EPC, een gekeurde verwarmingsketel op aardgas en een positieve elektriciteitskeuring!!).

Bij het binnenkomen hebben we direct zicht op de dubbele trappenhal, die is sterk verlicht is met ramen op elke verdieping. Zo is het aangenaam om je naar de verschillende ruimtes te begeven. Onder de trappenhal bevindt zich nog een kelder, handig als bergruimte. Links van de trappenhal hebben we een grote dubbele leefruimte met hoge plafonds. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de keuken en het zonnige stadsterras op de zuidkant van de woning. Zonnestoel en parasol zijn een must hier! Zowel vanuit de leefruimte als de keuken zijn er raampartijen naar het terras. De toegang is via een groot schuifraam. Doordat deze hoge ramen allen op de zuidkant gericht zitten, is de woning steeds goed verlicht. Achter de keuken is nog een bergruimte met aansluiting van wasmachine en droogkast en bevindt zich nog een toilet op het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping is de master bedroom en de badkamer. Vanaf deze verdieping zijn de vloeren authentieke houten vloeren, die een leuke sfeer geven aan de woning. Ook de deuren hebben hun origineel karakter behouden. De aangename breedte van de woning (5meter+) vertaalt zich in dubbele ramen in de slaapkamers, wat ook hier de lichtinval ten goede komt. Op de slaapkamer van de eerste verdieping is er tevens een inloopdressing, met grote opbergmogelijkheid. In de badkamer bevinden zich alle klassieke toestellen : dubbel wasmeubel, douche en bad. Ook een tweede toilet is hier aanwezig.

Op de tweede verdieping bevinden zich nogmaals 2 slaapkamers. Ook hier zijn de authentieke vloeren en deuren aanwezig. Alle kamers zijn voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming en algemeen goed afgewerkte staat. Ook zijn de kamers, door de breedte van de woning, meer dan ruim genoeg om steeds een dubbel bed + kast + bureau te voorzien.

Onder het dak is nog een vierde kamer. Door de aanbreng van 2 ruime veluxen is ook deze kamer goed verlicht. Momenteel doet deze dienst als bureaukamer.

Qua bereikbaarheid zit je op 5-10 minuten van centrum Gent met de fiets, en op minder dan 5 minuten van de opritten van de autostrades met de wagen. Het gezellige Adolf Papeleupark of het Park de vijvers zijn ook op een boogscheut van de woning.

Tof weetje: De Lijn, Farys en de Stad Gent slaan sinds najaar 2018 de handen in elkaar voor de volledige heraanleg van o.a. de Jozef Vervaenestraat: nieuw rioleer-stelsel, een nieuw aangelegd spoortracé, nieuwe tramhalte, wegverharding! Zie ook: https://static.delijn.be/Images/Presentatie%20infomarkt_tcm3-19731.pdf

Voor contact of bezoek kan u bellen naar Simon op 0498 12 37 08 of mailen naar simon@vicusvastgoed.be

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed