U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Ledeberg

Omschrijving

CONTACT
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen).

In de Limbastraat vinden we deze gerenoveerde woning. De gelijkvloerse verdieping telt een leefruimte en een eetplaats met een keuken, ingericht met toestellen (vaatwas, kookplaat, hete-lucht oven, spoelbak, dampkap). Via het groot schuifraam in de eetruimte heeft u toegang tot een aangenaam stadsterras met aansluitend de tuin.

De eerste verdieping biedt plaats aan een ruime slaapkamer, een douchekamer (regendouche en lavabo) en een toilet in een afzonderlijke ruimte. De tweede grote kamer bevindt zich op de tweede verdieping. Beide slaapkamers zijn voorzien van COAX en UTP aansluitingen.

Op een boogscheut van Gent-Centrum, vlakbij de R40, nabij het water van Tolhuisdok en Nieuwevaart, op ca. 5 min. fietsen van het hippe Dok Noord, ...

Nieuw EPC na installatie verwarming en isolatietechnieken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed