U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Ledeberg

Omschrijving

Gerenoveerde woning Ledeberg

CONTACT Simon via 0498/123.708 of simon@vicusvastgoed.be

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's

In een rustige wijk, vinden we deze gerenoveerde woning. De gelijkvloerse verdieping biedt vooraan plaats aan een keuken, ingericht met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak) en een dubbele leefruimte. Via het groot schuifraam heeft u toegang tot een terras in aangename blauwe hardsteen met aansluitend de tuin.

De eerste verdieping biedt plaats aan een ruime slaapkamer, een badkamer (ligbad met jets en dubbel wasmeubel), een douchekamer (met regendouche en lavabo) en een toilet in een afzonderlijke ruimte. De overige twee slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping.

Tof weetje: De Lijn, Farys en de Stad Gent slaan sinds najaar 2018 de handen in elkaar voor de volledige heraanleg van o.a. de aanliggende Jozef Vervaenestraat: nieuw rioleer-stelsel, een nieuw aangelegd spoortracé, nieuwe tramhalte, wegverharding! Ongetwijfeld een meerwaarde voor de buurt! Zie ook: https://static.delijn.be/Images/Presentatie%20infomarkt_tcm3-19731.pdf

Mobiliteit-score: 82% (Realo)! Nabij alle belangrijke invalswegen (E17, R40, R4!), op een boogscheut van Gent-Centrum (op minder dan 15 min. fietsen), vlakbij natuurparken Adolf Papeleupark en park De Vijvers (minder dan 5 min. wandelen), ...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed