U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9931 Lievegem

Omschrijving

Ruime te renoveren woning met grote tuin

CONTACT via info@vicusvastgoed.be of 0471 65 25 34

Deze ruime gezinswoning bevindt zich in een zeer rustig en landelijk gebied. Het gaat om een halfopen bebouwing die te renoveren is maar waarvan het dak reeds recentelijk werd vernieuwd. Er werd al een bouwvergunning voor de renovatie en uitbreiding verleend in september 2021. Momenteel bestaat de woning uit een hoofdvolume opgetrokken in baksteen met daaraan een oude loods gekoppeld. De woning beschikt over een living, keuken, kelder, 4 grote slaapkamers, badkamer, een ruime zolder, garage en een grote tuin.

Op amper 300 meter ligt een basisschool en op wandelafstand liggen heel wat winkels. Dit is met andere woorden de ideale gezinswoning.

Het huis heeft enorm veel potentieel en wordt verkocht met een bouwvergunning voor het uitbreiden van de woning, afbraak van de huidige loods en heraanleg terras en tuin. Indien u dit wenst kan u ook de plannen voor de renovatie verkrijgen.

CONTACT via info@vicusvastgoed.be of 0471 65 25 34


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed