U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9920 Lovendegem

Omschrijving

Villa met aangelegde tuin te Lovendegem

CONTACT : Thomas op thomas@vicusvastgoed.be of 0474 262758

Langs de Grote Baan te Lovendegem / Lievegem vinden we deze uitstekend gelegen Villa. De woning dateert van 1967, maar de woning werd reeds gerenoveerd. Grootste troef : Aangelegde tuin van bijna 1600m2!

De woning wordt gekenmerkt door grote volumes, zowel binnen als buiten. Buiten hebben we een prachtig aangelegde tuin van bijna 1600 m2, door gekende tuinontwerper Burssens!. Unieke kans voor mensen met groene vingers. In de tuin bevindt zich ook een aangelegd petanque veld en een zeer groot tuinhuis. Toegang tot grote garage vanaf de oprit.

Woning werd gerenoveerd in 2012, muv de bovenverdieping. De bovenverdieping met 3 slaapkamers, dressing en badkamer kunnen opgefrist worden.

Het gelijkvloers wordt gekenmerkt door veel licht, door de grote raampartijen die in 2015 werden vernieuwd, met superisolerend glas. Aan de voorzijde van de woning is er een gezellige living, met open haard, volledig vernieuwd in 2012 : inbouw en verwarmingscassette van M-design, alsook nieuwe houten vloeren. Toegang tot de voortuin via grote, geïsoleerde raampartijen. Aan de achterzijde een ruime, lichtrijke eetplaats met open keuken. Aangrenzend aan de keuken koele berging en een garage.

Boven bevinden zich 3 grote slaapkamers, 1 dressing en de badkamer. Slaapkamers reeds voorzien van centrale verwarming op aardgas en dubbele beglazing. Ruime volumes. Zolder aanwezig!

Uitstekende verbinding richting Gent en Eeklo!

Unieke kans! Bel thomas op 0474 262758 voor een bezoek ter plaatse.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed