U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Aan de westrand van Gent! - 9030 Mariakerke

Omschrijving

Contact Kristof: Bel 0496/704501 of mail naar kristof@vicusvastgoed.be

Veelbelovende renovatie! Foto's zijn referentiefoto's.
Deze charmante woning (breedte 6 meter) heeft tal van troeven: grote raampartij uitgevend op de ruime tuin , ruime woonkamer, praktische berging...
De woning is lichtrijk en ruimtelijk. De benedenverdieping telt de inkomhal, toilet, berging, woonkamer, moderne keuken met ingebouwde Siemens - toestellen met toegang tot de tuin. Verder heeft de statige woning 4 slaapkamers en 2 badkamers: 1 met regendouche, de andere met jacuzzi - bad en dubbel wasmeubel.
Bovendien is de woning gelegen aan de westrand van de Gentse binnenstad, een echte groene rijkdom. De woning ligt op 450 meter van de wandelroute het Groene Westerringspoor, die vertrekt aan het recente Bloemekenspark, met verschillende stops: de oude spoorweg van het Westerringspoor, demonumentale Westerbegraafplaats, Natuurgebied Bourgoyen-Ossemeersen, Landschapspark Groene Velden en eindigend aan het pittoreske Domein Claeys Boúaert.

Vernieuwd EPC na afwerking verwarmingsinstallatie en isolatietechnieken

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed