U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Mariakerke

Omschrijving

Renovatie met zuidwestelijke tuin!

CONTACT : simon@vicusvastgoed.be of 0498/123.708
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en materialen).

In een gezellig straatje, de Gezondheidstraat, vinden we deze gloednieuwe renovatie. Mobiliteit-score: 85% (Realo)! Vlakbij de R40, aan het water (fiets/loop-route) Groendreef-Zuidkaai-Coupure, op een boogscheut van centrum Gent, nabij het natuurreservaat Bourgogne-Ossemeersen (ca. 5 min. fietsen) en de Gentse Watersportbaan, ...

De benedenverdieping van het huis biedt plaats aan een ruimte, dubbele leefruimte en een keuken, ingericht met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, kookplaat, dampkap, hete-lucht oven, spoelbak) en houten werkblad. De keuken en leefruimte zijn afgewerkt met parket. Het groot schuifraam en de extra lichtkoepel zorgen voor klare, open ruimtes. De leefruimte geeft uit op een leuk stadsterras in blauwsteen met aansluitend een tuin, beiden ZUIDWEST georiënteerd!

De eerste verdieping telt een full-badkamer (regendouche, ligbad met jets, en dubbel wasmeubel), een toilet in een afzonderlijke ruimte, en een eerste ruime slaapkamer. De twee overige slaapkamers, waarvan één met extra-communicerende ruimte, bevinden zich op de tweede verdieping.
Alle kamers zijn voorzien van COAX- en UTP aansluitingen.

EPC na installatie verwarming.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed