U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9090 Melle

Omschrijving

Instapklare, energiezuinige woning met grote tuin!

Te melle, in de Gontrode Heirweg 11, vinden we deze woning met grote tuin.

BEZOEKDAG op 23/03!! Bezoek op afspraak.

De woning wordt gekenmerkt door haar goede bereikbaarheid tov de autostrades en Gent-centrum, een heel gunstige energiescore en de praktische instapklaarheid door vernieuwde technieken en gekeurde elektriciteit.

Op het gelijkvloers hebben we een kleine inkomhal die uitgeeft op een ruime dubbele leefruimte. De leefruimte is gevloerd met een degelijke parkettegel. De muren zijn recent opnieuw gepleisterd. Grote ramen zorgen voor een goede lichtinval. Via de leefruimte komen in de keuken, voorzien van alle toestellen. Achteraan is de badkamer met douchebad en wasmeubel.

Aansluitend één van de grote sterktes van de woning : een grote aangelegde tuin, met terras, mooi onderhouden vijver en verschillende grote bergruimtes. Groot genoeg voor mensen met groene vingers, maar niet overdreven qua onderhoud. Zon verzekerd!

Boven bevinden zich nog 3 ruime slaapkamers. Op de eerste verdieping 2 slaapkamers in houten vloeren. Alle slaapkamers zijn voorzien van dubbele beglazing en centrale verwarming.

De bovenste slaapkamers is een dubbele kamer die volledig werd vernieuwd. Alle voorzieningen om hier ook een grote bureau / multimediaruimte van te maken zijn aanwezig. Eventueel kan dit ook nog gesplitst worden in 2 kamers.

EPC : 155 ! dus heel energiezuinig. Ook een laag kadastraal inkomen.

Voor alle info of een bezoek, mail thomas op thomas@vicusvastgoed.be of bel op 0474 262758


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed