U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9820 Merelbeke

Omschrijving

CONTACT Thomas op 0474/262758 of thomas@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig (dezelfde aannemer: zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen).

In het gezellige Merelbeke vinden we deze gerenoveerde woning. Het huis heeft een aparte inkom- en trappenhal met een toilet in een afzonderlijke ruimte. Via de inkomhal komt u binnen in de driedubbele leefruimte met aansluitend de keuken, ingericht met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak). Zowel via het schuifraam van de leefruimte, als dat van de keuken heeft u toegang tot het aangenaam blauw hardsteen-terras met aansluitend de grote, brede tuin - ZUIDWESTELIJKE oriëntatie!

De eerste verdieping telt 2 ruime slaapkamers, een luxe badkamer (ligbad met jets en douchefunctie) en een berging. Op de tweede verdieping bevindt zich een extra slaapkamer.

Mobiliteit-score Realo: 80%! Afrit snelweg op 968 m, vlakbij de R40, centrum van Merelbeke bereikbaar met de fiets, op 4 min. fietsen van het Liedermeerspark ...

Nieuw EPC na installatie verwarming en isolatietechnieken.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed