U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

4 slaapkamer renovatie Sint-Amandsberg!

CONTACT Simon via 0498/123.708 of simon@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's, aangezien de renovatie volop bezig is (eenzelfde aannemer: dezelfde afwerking en dezelfde materialen).

In de Nekkersvijverstraat in het bevallige Sint-Amandsberg vinden we deze gerenoveerde woning met karaktervolle gevel in zwart-houten schrijnwerk.
Het grote huis heeft een aparte inkom- en trappenhal met een afzonderlijk eerste toilet. De gelijkvloerse verdieping biedt daarnaast plaats aan een dubbele leefruimte, en een ruime keuken met ingebouwde toestellen. Via het groot schuifraam en de dubbele deur heeft u toegang tot een aangenaam blauwsteen terras, met een erg volumineuze tuin!

De eerste verdieping telt 2 ruime slaapkamers en twee badkamers (waarvan de ene met dubbel wasmeubel, tweede toilet, een ligbad met jets en een regendouche, en de andere met dubbel wasmeubel en regendouche). De overige twee ruime slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping.

Mobiliteit-score Realo: 80%! Afrit snelweg op 1,7 km, op ca. 5 min fietsen van Station Dampoort, verschillende bushaltes op wandelafstand, vlakbij de R40 en de N70, ...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed