U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Topwoning met vier slaapkamers veel berging en grote zonnige tuin in rustige straat Sint-Amandsberg!

Contact Simon: 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

De eerste twee foto's zijn van de effectieve woonst. De overige zijn referentie foto's aangezien de renovatie volop bezig is. (zelfde materialen, zelfde afwerking!) RENOVATIE IS AL VER GEVORDERD!

Deze net gerenoveerde woning is van top tot teen onder handen genomen. Hierbij zijn alle technieken zoals sanitair, elektriciteit en leidingen vernieuwd! Ook worden er strenge isolatie normen gehanteerd met oog op een zo energiezuinige woning te creëren.

De woning beschikt over twee bergingen waarvan één met berging voor fietsen en wasmachine/droogkast! Via de aparte trappenhal komt u in de leefruimte met nieuwe open keuken en brede living. Deze grenst aan een grote zonnige tuin met nieuw aangelegd terras. Ook beschikt de gelijkvloers over een aparte badkamer en toilet!

Op de eerste verdieping hebben we een grote slaapkamer met nieuwe badkamer. Op tweede en derde verdiep zijn er nog eens 3 slaapkamers.

Zeker een kijkje waard!

Contact Simon: 0498 123 708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed