U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Herenhuis Gent/ Sint-Amandsberg

CONTACT thomas op 0474262758 of mailen naar Thomas@vicusvastgoed.be

Op de rand Gent/Sint-Amandsberg, in de aangename FIETSSTRAAT de Visitatiestraat vinden we deze gerenoveerde woning. Gemakkelijk bereikbaar via alle toegangswegen en op korte afstand van Station Dampoort!

De sous-sol biedt plaats aan een ruime keuken, ingericht met kwalitatieve Siemens-toestellen (vaatwas, kookplaat, hete-lucht oven, dampkap, spoelbak) en eetplaats. De sous-sol komt achteraan de woning uit op het terras, in aangename blauwe hardsteen en met aansluitend de aangelegde tuin. De gelijkvloerse verdieping telt een dubbele leefruimte, de grote raampartijen en de parket zorgen voor een erg klare en lichtrijke look.

Zonnig terras aanwezig: Westelijke-oriëntatie !!!

De eerste verdieping telt een full badkamer (ligbad met jets, regendouche, dubbel wasmeubel, handdoekradiator), een apart toilet, en een eerste ruime slaapkamer. De overige slaapkamers bevinden zich op de tweede en derde verdieping. Alle kamers zijn voorzien van UTP en COAX aansluiting!

Verhuurwaarde: 1250 EUR/MAAND!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed