U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Gerenoveerd herenhuis met 5 slaapkamers en tuin ZUID

CONTACT SIMONS via 0498123708 of simon @vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige woning gerenoveerd door dezelfde aannemer (zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen).

In het bevallige Sint-Amandsberg vinden we dit gerenoveerd herenhuis met mooie, zwart-witte, herenhuis-gevel. Het huis heeft een aparte inkom- en trappenhal met een toilet in een afzonderlijke ruimte. De gelijkvloerse verdieping telt een ruime, dubbel leefruimte en een keuken, ingericht met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, inductievuur, hete-lucht oven, dampkap).
Het groot schuifraam achteraan verleent toegang tot een aangenaam blauwsteen terras en een grote tuin met ZUIDELIJKE oriëntatie.

De bovenverdiepingen tellen maar liefst 5 slaapkamers, 2 badkamers, waarvan één met ligbad en één met regendouche. Ook is er boven nog een tweede afzonderlijk toilet. Elke kamer is voorzien van COAX- en UTP aansluiting.

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie isolatie- en verwarmingstechnieken.

Mobiliteitscore Realo: 9,7%! Op 5 min. fietsen van station Gent-Dampoort, vlakbij de R40, in de nabijheid van verschillende bushaltes, afrit snelweg op 1,8 km, vlakbij Bijgaardepark, ...


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed