U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Karaktervol herenhuis Sint-Amandsberg met grote tuin

Contact SIMON via 0498/123.708 of simon@vicusvastgoed.be

Op de rand Gent/Sint-Amandsberg, in de aangename FIETSSTRAAT de Visitatiestraat vinden we deze gerenoveerde woning. Gemakkelijk bereikbaar via alle toegangswegen en op korte afstand van Station Dampoort!

Alle technieken (water, gas, elektriciteit), rioleringsstelsel, dak- en vloerisolatie, ... integraal vernieuwd! Het huis komt met een positief attest elektrische keuring, een nieuw EPC (na installatie verwarmings- en isolatietechnieken), overal geïnstalleerde LED-verlichting (domotica), COAX- en UTP aansluitingen in elke slaapkamer...

De woning beschikt over een aparte inkom- en trappenhal met een toilet op de gelijkvloerse verdieping. De gelijkvloerse verdieping telt een dubbele leefruimte en een geïnstalleerde keuken met kwalitatieve SIEMENS-toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, inductievuur, damkap). De woning is erg klaar en lichtrijken dankzij de vele schuiframen en open ruimtes, veel en lichte eikenhouten parket. De schuiframen bieden toegang tot een blauwsteen terras met aansluitend de tuin - WESTELIJKE oriëntatie.

De bovenverdiepingen bieden plaats aan een luxueuze badkamer (ligbad met jets, dubbel wasmeubel, handdoek-radiator, TWEEDE toilet), een douchekamer (regendouche, lavabo, handdoek-radiator) en 3 slaapkamers (elk met COAX- en UTP aansluiting).

Contact SIMON via 0498/123.708 of simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed