U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-amandsberg

Omschrijving

Ruime woonst in groene omgeving (5SLPK) Sint-Amandsberg

Contacteer Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be

Verhuurwaarde 1500 EUR - vraag naar onze verhuurgarantie!

De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een zeer gelijkaardig pand (zelfde afwerking/zelfde materialen). Op vraag kan er een kijkwoning bezocht worden voor meer uitleg over concept/ gehanteerde materiaalkeuzes...). Vraag ernaar bij uw makelaar! Aansluitend wordt dan de woning in de Visitatiestraat getoond!

Alles bevindt zich in hartje Sint-Amandsberg op korte afstand van centrum-Gent. Vlotte verbinding met wagen/trein/tram/bus.

De woning wordt gestript en integraal voorzien van nieuwe technieken: zowel elektriciteit, gas, water, riolering, isolatie en pleisterwerken worden vernieuwd. Aandacht voor duurzaamheid en comfort.

De gevel wordt in zwart houten schrijnwerk gestoken. Bij renovatie van de gevel zullen authentieke elementen geaccentueerd worden met oog voor karakter van de woning. Binnenkomen doet u via een afgesloten inkom met voldoende plaats voor fietsen en vestiaire. In de inkomhal is ook een gastentoilet met handenwasser. Het gelijkvloers beschikt over een drie-dubbele leefruimte, alles opengetrokken voor optimaal comfort! Vanuit de keuken is er een schuifraam dat toegang biedt tot een zeer ruim zonneterras. Het plat dak van de keuken werd aangelegd als een groendak.

Op de eerste verdieping vinden we twee ruime slaapkamers met hoge plafonds. Naast de slaapkamers zijn er twee badkamers. Eerst een douchekamer met inloopdouche (regendouche) en ernaast een ruime lichtrijke badkamer met bad, douche en dubbel wasmeubel (kranen allemaal Van Marcke). Ook is er een apart toilet!

Op het laatste verdiep vinden we dan nog eens 3 ruime slaapkamers, met boven nog een 6de zolder kamer!

Een echte aanrader!

Contacteer Simon 0498123708 of mail naar simon@vicusvastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed