U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9032 Wondelgem

Omschrijving

Renovatie met 4 slaapkamers en grote tuin

CONTACT SIMON VIA 0498123708 of via simon@vicusvastgoed.be
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's aangezien de renovatie volop aan de gang is (dezelfde aannemer: zelfde afwerkingsgraad en zelfde materialen).

In de Dikkelindestraat vinden we deze gerenoveerde woning. De gelijkvloerse verdieping telt een afzonderlijk toilet, een keuken, met geïntegreerde SIEMENS toestellen (vaatwas, inductievuur, dampkap, hete-lucht oven) en een driedubbele leefruimte. Via het groot schuifraam achteraan heeft u toegang tot een aangenaam blauwsteen terras met aansluitend een grote tuin.

De eerste verdieping biedt plaats aan 2 ruime slaapkamers, een badkamer (met tweede toilet, dubbel wasmeubel en ligbad met jets) en een douchekamer (regendouche, enkel wasmeubel). De twee overige slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping. Elke kamer is voorzien van COAX- en UTP aansluiting.

De Dikkelindestraat is gelegen op fietsafstand van Gent-Centrum, nabij de R4 en het ter Durmenpark (het aangenaam fietsalternatief langs de R4). Mobi-score: 9,1/10! Op minder dan 2km een treinstation aanwezig, op minder dan 250m een tramhalte aanwezig, op minder dan 500m een belangrijke bushalte aanwezig.

Er wordt een nieuw EPC opgemaakt na installatie isolatie- en verwarmingstechnieken.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Sluit menu Vicus Vastgoed